Nieuw! Billenbroek Hoge Taille met Siliconen Vullingen Premium

Billenbroek-Hoge-Taille-met-Siliconen-Vullingen2

De ultieme push up onderbroek om uw billen te vergroten met siliconen vullingen van maar liefst 300 gram! De siliconen vullingen bewegen en voelen als uw eigen billen en zijn daarom niet van echt te onderscheiden. De siliconen vullingen zijn uitneembaar en kunnen in de pockets aan de achterzijde van de billenbroek worden geplaatst. De pockets zijn zo ontworpen dat de vullingen op de voor u beste manier kunnen worden gepositioneerd, mooie en volle billen gegarandeerd. De broek is volgens een naadloos proces geproduceerd en daardoor zeer comfortabel. Door de langere pijpen blijven uw bovenbenen mooi in model en voorkomt het het schuren van de dijen. De hoge taille zorgt voor een lichte correctie van de buik en love-handles.

Verkrijgbaar in de maten van S t/m 3XL en in de kleuren Beige en Zwart

Bestel via onderstaande links:
Billenbroek Hoge Taille met Siliconen Vullingen Premium – Beige
Billenbroek Hoge Taille met Siliconen Vullingen Premium – Zwart

Vanaf nu ook zelfklevende vullingen voor de billen/heupen

zelfklevende-billenvullingen-heupvullingen

Vanaf nu verkrijgbaar zelfklevende vullingen voor de billen

De premium zelfklevende vullingen voor de billen van Jalana Bodywear zijn de ultieme manier om de billen te vergroten zonder concessies. De bilvullingen van Jalana zijn uniek door gebruik te maken van foam en siliconen in de vulling. Dit geeft de vulling voor de billen de realistische eigenschappen van siliconen en maken ze veel lichter door het gebruik van foam dan de traditionele bilvullingen. De vullingen zijn gemakkelijk te reinigen met lauw water en zeep en vele malen te gebruiken. Zodra de bilvulling haar kleefkracht verliest kan deze gebruikt worden in correctieondergoed.

Formaat S: 15 x 13 x 1.5cm
Gewicht: 168g per paar

Formaat L:17 x15 x1.5cm
Gewicht: 360g per paar

Bestel hier Premium Zelfklevende Kontvullingen

Vanaf nu verkrijgbaar zelfklevende vullingen voor de heupen
De premium zelfklevende vullingen voor de heupen van Jalana Bodywear zijn de ultieme manier om de heupen te vergroten zonder concessies. De heupvullingen van Jalana zijn uniek door gebruik te maken van foam en siliconen in de vulling. Dit geeft de vulling voor de heupen de realistische eigenschappen van siliconen en maken ze veel lichter door het gebruik van foam dan de traditionele heupvullingen. De vullingen zijn gemakkelijk te reinigen met lauw water en zeep en vele malen te gebruiken. Zodra de heupvulling haar kleefkracht verliest kan deze gebruikt worden in correctieondergoed.

Formaat: 19×9.5cm
Gewicht: 300g
Dikte: 21mm
Verpakt per: 2 Vullingen

Bestel hier Premium Zelfklevende Heupvullingen

Billen liften met de Kont-lifters van Pushupslip.nl

Pushupslip Kont-lifters

Wat is een Kont-Lifter?
Simpel gezegd een kont lifter is een kledingstuk dat van nature je billen omhoog lift. Het heeft geen opvulling, het lift hetgeen wat je al hebt!

Wat is de werking van een Kont-lifter?
Kont Lifters werken net zoals een beha. Dit is de reden waarom ze vaak “Billen bh” worden genoemd. Voor het ondersteunen en liften van uw kont. De meeste van onze kont lifters zijn voorzien van 2 ronde openingen die zicht rondom de billen vormen, zodat je billen worden gelift.

Werken de kont-lifters echt?
De kont lifters geeft u meteen een instant voldoening. Zodra u de slip aan trekt ziet u het verschil. Zo krijg je een super resultaat te zien zonder de marteling van squaten en zonder medische ingreep.

Zijn de kont-lifters zichtbaar onder kleding?
Ik zou niet aanraden dat u uw kont-lifter draagt onder zeer strakke kleding, maar anders dan onder de meeste kleding. Kont lifters zijn geweldig onder jeans of een jurk voor een goede gelifte achterwerk.

Bekijk ons assortiment Kont- lifters – billen -lifters